cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Madjioničar za dečije rodjendane i proslave


SPECIJALNI PROGRAMI ZA: DEČJE ROĐENDANE, OBDANIŠTA, ŠKOLE…

Jedan od najboljih mađioničara za dečje rođendane iza koga stoje hiljade izvedenih dečjih predstava pred kojim ni odrasli nisu ostali ravnodušni. Sa velikim zadovoljstvom mađioničar Aleksandar može da vam ponudi saradnju sa pravim profesionalnim mađioničarem, edukovanim u radu sa decom svih uzrasta, sa bogatim iskustvom u saradnji sa desetinama igraonica, obdaništa, privatnih vrtića, škola, klubova, velikim firmama, bankama, salonima, osiguravajućim kućama, skupštine grada, markentiškim agencijama, hipermarketima …

Nije bitan prostor, da li je stan, igraonica, obdanište, klub, škole, velike sale, koncertne dvorane, vaše je samo da ga pozovete a sve ostalo prepustite njemu. Proslavite rođendan vašeg deteta uz najoriginalniji mađioničarski program, uz brižljivo pripremane predstave i pravi odabir trikova za svako godište dece, gde dosta trikova sa puno ljubavi smišlja, kreira i priprema za svoje male drugare njihov mađioničar Aleksandar. Najveća nagrada za mađioničara Aleksandra je kad vidi osmehe na deci i sreću u njihovim očima posle predstava. Način izvođenja predstava: Predstave su jedinstvene, originalne, edukativne, brižljivo pripremane, obiluju sa puno smeha gde deca aktivno učestvuju u izvođenju trikova.
U predstavama se koriste i razni kostimi (totalno su šašavi) u zavisnosti od vrste predstave kojima se oblače mali drugari. Modelovanje balona, poklon iznenađenje za slavljenika i originalni pokloni mađioničara Aleksandra za male pomoćnike.

IMG-4f30c4e24084d0cd04f7ec2c76f52ef0-V

Mađioničari su uvek bili nešto posebno na dečjim rođendanima, ali ako neko kao što je mađioničar Aleksandar to radi na totalno drugačiji, poseban i ubedljivo najoriginalniji način, onda je to nešto fantastično što bi vašoj deci ostalo u najlepšoj uspomeni. A, tek da vidite trikove sa ZEKAMA, GOLUBOVIMA gde ih deca slobodno maze drže na ruci, stvarno su neverovatni deca ih obožavaju. Jer u svim predstavama koje pripremi mađioničar Aleksandar koristi oko 60% svojih inovacija-trikova, a ne kao dosta mađioničara koji koriste iste trikove koje pokazuju po jednom istom uhodanom principu-šablonu ne obazirući se da li je trik koji pokazuju primeren za određeni uzrast dece.

Predstave se prilagođavaju i približavaju svakom uzrastu i godištu dece, gde deca mogu da sebe pronađu u toj predstavi i da aktivno učestvuju u izvođenju svakog trika. Za svako godište dece mađioničar Aleksandar ima pripremljeno na desetine totalno različitih predstava što omogućuje da ga stalno angažujete bez bojazni da će vaša deca gledati jedne te iste trikove, već uvek nove u novoj čarobnoj predstavi. Koliko je bitno koji se trikovi pokazuju deci dosta je bitan i način na koji se komunicira sa decom.

U celoj predstavi mađioničar Aleksandar vodi puno računa i o načinu komunikacije sa decom, gde koristi smešan i pristupačan način šala i gegova prilagođen njihovom uzrastu gde se spušta na njihov nivo razumevanja tih gegova i šalica.
Humanitarni rad: Aktivno se bavi i humanitarnim radom.
Za pomoć deci uvek nadje vremena i svaka humnitarna akcija na koju je pozvan on se uvek rado odazivao.
To su mu ujedno i najlepši trenuci u karijeri i životu kad može na bilo koji način da pomogne deci. Zato svake godine deci širom Srbije pokloni preko dvadeset predstava godišnje.

Call Now Button