SPECIJALNI PROGRAMI ZA: KLUBOVE, PROSLAVE, BANKETE, CASINA...

Način izvođenja predstava:

Predstave su podeljene po kategorijama od zavisnosti koja je namena i od prostora u kom se organizuje predstava. Ceo Show obiluje sa dosta kvalitetnom zabavom, vrhunskim umećem u izvođenju trikova i sa puno prefinjenog humora. Za svaku od navedenih grupa-kategorija, ima spremljeno na desetine totalno različitih predstavau. U toku svake predstave ima dosta iznenađenja za publiku što predstave čini još interesantnije i originalnije i samim tim iskaču iz već uhodanog šablona prikazivanja i predstavljanja trikova. 

Predstave su podeljene na:

      Stand up Show

Ovim programom se ostvaruje neposredan kontakt sa publikom. Rekviziti koji se koriste u ovom programu su izuzetno vizuelno jaki i deluju fascinantno i impresivno na publiku. Predstava je koncipirana tako da je interaktivnog karaktera gde i publika ima zapaženu ulogu u izvođenju trikova.

Table Show

Program koji se bavi animacijom gostiju po stolovima. U ovakvom načinu prezentovanja dolozi do punog umeća i uvežbanosti trikova. Jedna od odlika ovog načina pokazivanja trikova je i što se ostvaruje blizak i prisan način komunikacije sa publikom, gde publika doživljava pravu magiju na svega nekoliko centimetara od njih.

Mentalist Magic Show

Program predstave gde publika ostaje totalno zaprepašćena načinom na koju ih stranu odvede ovaj program. Čitanje misli, pogađanje, predviđanja samo su neki od spektakularnosti ovog programa. A u tim tačkama mađioničar Aleksandar koristi jako puno svojih inovacija po kojima ovaj program čini njegovu specijalnost.

Strolling Magic Show

Ovaj program je interesantan  po tome što se izvodi na mestima gde publika stoji (razni kokteli, seminari, zabave, kongresi i druge manifestacije). Interestatna strana ovog načina izvođenja programa je što se ostavaruje blizak kontakt i jedinstven način komunikacije sa publikom gde se publika uz fascinatne trikove i način na koji se oni prezentuju lakše opuštaju i lakše se međusobno ostvaruju poslovna poznanstva.

U sve ove grupe trikova dosta veliku većinu trikova čine  inovacije-kreacije mađioničara Aleksandra, što mu omogućava da sve predstave budu originalne i da iskaču iz ustaljenog šablona prikazivanja trikova.

Za kraj da napomenemo da je humor i kvalitetna zabava jedna od glavnih odlika svih predstava. Zato odškrinite vrata čarobnog i mističnog sveta mađioničarstva i prepusti te se uživanju u nestvarnom izvođenju i prikazivanju trikova mađioničara Aleksandra.